Zadis Admin
| Subiect: Fisa elfilor Vin Oct 15, 2010 11:04 am | |
| Nume&prenume: Porecla: Varsta: Animalul(de casa...daca vreti): Arme: Puteri: Bio: Poza: Asaaaaaaaa....me Nume&prenume: Zadis Aries Porecla: - Varsta: 19 Animalul(de casa...daca vreti): Phoenix Arme: Bici Puteri: Dragoni de foc Bio: De mic a calatorit mult si nu a avut timp sa-si faca prieteni si incearca sa fie sociabil, la 15 ani mama sa a murit si sa antrenat cu tatal sau care era un mare luptator in randul elfilor, cei mai buni prieteni ai sai sunt creaturile padurii si phoenixul sau. Poza:
Ultima editare efectuata de catre Zadis in Vin Oct 15, 2010 12:17 pm, editata de 2 ori | |
|
Iris
| Subiect: Re: Fisa elfilor Vin Oct 15, 2010 11:56 am | |
| Nume&prenume:Irisviel von Einzbern Porecla:Iris Varsta:190 Animalul(de casa...daca vreti):un arici albastru(dah,sonic il cheama) Arme:un arc mare si frumos Puteri:controleaza gheata Bio:e un arcas foarte bun si un alchimist de exceptie Poza: | |
|
02gold23
| Subiect: Re: Fisa elfilor Mier Oct 20, 2010 1:15 pm | |
| Nume&prenume: Dalila Kandra Porecla: Dali sau Lila Varsta: 120 Animalul(de casa...daca vreti): vanturel de iarna Arme: Un arc Puteri: controleaza curentii de aer si are si foarte putin control asupra plantelor Bio: A fost abandonata la nastere, apoi si-a regasit mama. Are un frate vitreg pe care ...nu-l prea iubeste. (Nu cred ca are cea ami interesanat istorie...) Poza: | |
|
Myu
Mesaje : 4 Data de înscriere : 10/04/2011 Varsta : 25 Localizare : Pe campul de lupte
| Subiect: Re: Fisa elfilor Dum Apr 10, 2011 11:23 am | |
| Nume&prenume:Myu Porecla:Mimi Varsta:117 Animalul:o vulpe si o pasare Arme:sulita Puteri:Controleaza natura,vorbeste cu animale si controleaza focul Bio:In timpul unui razboi,a fost abandonata la nastere in padure pentru a nu fi omorata.A crescut doar cu animalele padurii.Parintii ei au fost ucisi in razboi.E trista povestea. Poza: Nu stiu cum se pune dar o vedeti la profil. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Fisa elfilor | |
| |
|