Zadis Admin
| Subiect: Fisa demonilor Vin Oct 15, 2010 11:08 am | |
| Nume&prenume: Porecla: Varsta: Genul: Arme: Puteri: Bio: Poza: | |
|
Misa
| Subiect: Re: Fisa demonilor Vin Oct 15, 2010 11:55 am | |
| Nume&prenume: Misa - Porecla: Mi sau Isa Varsta: 18 ani Genul: demon pur Arme: katana Puteri: specifice demonilor(vraji..etc.) Bio: s-a nascut in palatul parintilor ei,mama ei era om iar tatal demon.De mica s-a antrenat la miscarile de lpta,vraji etc.Cam de pe la 15 ani a inceput sa fie abuzata de baieti datorita aspectului ei...acum nu are incredere in oricine.Cam atat iar restul aflati pe parcurs Poza: | |
|
Yukie
| Subiect: Re: Fisa demonilor Vin Oct 15, 2010 12:05 pm | |
| Nume&prenume: Erikson Yukie Porecla: Yu Varsta: 18 Genul: demon pur Arme: o sabie de foc care apare nu mai cand este nevoie. Puteri: tot ce tine de moarte Bio: Face parte dintr-un clan de asasini al intunericului. Ea traieste nu mai pentru a indeplini scopurile familiei sale. Nu prea are prieteni, desi e destul de sociabila Poza: | |
|
Lyn
| Subiect: Re: Fisa demonilor Vin Oct 15, 2010 1:29 pm | |
| Nume&prenume:Yashimits Lyn Porecla:- Varsta:17 ani Genul:sange negru Arme:katana Puteri:puterile demonilor Bio:S-a nascut intr-un oras din Italia,mai exact in mafia italiana.Tatal ei a folosit-o ca o arma pana la varsta de 15 ani cand a fugit de acasa fiind in mare parte urmarita de asasini pentru ca devenise demon intre timp.Nu prea are incredere in nimeni si este retrasa uneori. Poza: - Spoiler:
| |
|
Era
| Subiect: Re: Fisa demonilor Vin Oct 15, 2010 1:47 pm | |
| Nume&prenume: Zaraki Era Porecla: Anki Varsta: 18 pe 19 Genul: sange negru Arme: katana si gheare Puteri: sa isi faca armele fantome cand atinge pielea si tare in interiorul corpului, umbrele. Bio: S-a nascut in Japonia antica, antrenat de un clan de ninja, dar s-a luptat cu un demon si acesta, a fost ucis de Era, care i-a macelarit familia. Datorita sufletului sau negru si lipsa lui de bunatate, l-a transformat intr-un adevarat demon, ce i-a adus porecla de Anki sau Moarte. Poza: - Spoiler:
| |
|
Amyes
| Subiect: Re: Fisa demonilor Sam Oct 16, 2010 11:37 am | |
| Nume&prenume:Amyes Hena Porecla: - Varsta: 17 Genul: demon pur Arme: o sabie, numita Yiarin (sabia intunericului) Puteri: sabia ei este principalul ei scut, de asemenea principala ei putere. In rest, foloseste vraji negre, puteri specifice demonilor. Bio: Nimic deosebit. S-a trezit intr-o noapte, in padure, neamintindu-si absolut nimic inafara de nume si varsta. Desi avea doar 9 ani a reusit sa se descurce pe cont propriu, afland mai tarziu ca este un demon. Poza: | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Fisa demonilor | |
| |
|